Tjänster

Våra Tjänster

Vi kan utföra det mesta inom markanläggning. Våra duktiga stenläggare kan exempelvis ordna med en vacker stenlagd uteplats eller uppfart, de kan anlägga trädgårdar med stenlagda gångar eller skapa vackra stenlagda mönster till grusgången. Utöver stenläggning kan vi även ordna med murning och betongarbeten. När du behöver mura upp en källare eller gjuta en betonggrund hjälper våra duktiga hantverkare till.

Det går utmärkt att anlita oss som helentreprenad för dina markarbeten. För dig som kund blir arbetet billigare då arbetet går fortare och smidigare om du låter en och samma firma ta hand om hela byggprojektet.

För oss är inga projekt för stora eller för små. Anlita oss när du behöver en stenläggare för ett litet och privat projekt eller när du som fastighetsägare behöver anlägga husgrunder för dina nya fastigheter.

FÅ EN GRATIS OFFERT

Välkommen att höra av dig till oss om du är intresserad av våra tjänster. Vi utfärdar en gratis och icke bindande offert ihop med dig innan arbetet påbörjas. Hör av dig till oss och förklara vad du vill ha hjälp med. Vi ser fram emot att höra från dig.